Husqvarna logo Nordjylland

Husqvarna i Nordjylland

Husqvarna Automower® 315X – en premium-model i X-line-serien

Den kan klippe komplicerede græsplæner på op til 1600 m2, håndtere smalle passager og skråninger på op til 40%, og tager svært terræn i stiv arm.
Som en del af vores premium X-line-udvalg har den Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assisteret navigation og X-line-design med LED-forlygter, forstødfanger og hjulkapsler med særlige farver. Automower® Connect-appen sikrer, at du bevarer kontrollen:
Du kan følge med, interagere med udstyret og holde dig opdateret ved ét tryk på en skærm, uanset hvor du er i verden.

Husqvarna 550 XP® G er udviklet til professionelle skovhuggere og øvede brugere på landet

Saven har et banebrydende design og er proppet med innovative løsninger til effektiv, praktisk drift. Vores unikke X-Torq®-motorteknologi leverer mere kraft, hvor du har brug for det, op til 20 % lavere brændstofforbrug og 75 % færre udstødningsemissioner. RevBoost™ sikrer øjeblikkelig høj kædehastighed med henblik på ekstra effektiv afkvistning. Opvarmede håndtag forbedrer komforten under kolde og fugtige forhold.

Husqvarna Ridere i 300-series er velegnede til jordejere, som ønsker effektive resultater

De er yderst manøvredygtige og giver fremragende resultater hele året rundt. Kort sagt: den ultimative køreoplevelse.

Skubbe-plæneklipper LC 353V

LC 353V er en skubbe-plæneklipper, der giver et fantastisk klipperesultat og græsplæneudseende takket være AFTech™-teknologien:

Skæreskiven er designet til at skabe en opadgående luftstrøm, når den roterer. Denne luftstrøm løfter græsset op, så du får en ensartet klippet græsplæne.

Derefter transporterer luftstrømmen græsafklippet gennem udkasterrøret og ind i opsamleren. Denne proces fylder opsamleren ekstremt effektivt, så du kan slå græs i lang tid uden afbrydelser. LC 353V har en holdbar konstruktion, så den kan holde i mange år.

Den indeholder AutoWalk™ 2 til ergonomisk og komfortabel omdrejningstalregulering.

Batterimaskiner

Skift hurtigt det samme batteri mellem plæneklippere, løvblæsere, kædesave og hækkeklippere.